BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Mayıs 2021 #1 Unmineable miner nedir? Şu an onla XMR kazıyorum bir sıkıntısı olur mu? CMD falan değil arayüzde ancak CMD gibi bir penceresi var.
Unmineable miner nedir? Şu an onla XMR kazıyorum bir sıkıntısı olur mu? CMD falan değil arayüzde ancak CMD gibi bir penceresi var.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #2 Bildiğim kadarıyla o etherum kazıp siz hangi coini istiyorsanız onunla size ödeme yapıyor.
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Mayıs 2021 #3 TENSES dedi: Bildiğim kadarıyla o Ethereum kazıp siz hangi coini istiyorsanız onunla size ödeme yapıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile XMR kazıp olmasın.
TENSES dedi: Bildiğim kadarıyla o Ethereum kazıp siz hangi coini istiyorsanız onunla size ödeme yapıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile XMR kazıp olmasın.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #4 BoraksBoraks dedi: İşlemci ile XMR kazıp olmasın. Genişletmek için tıkla... İşlemci seçtiyseniz onunla kazım yapıyordur. Ekran kartı ile eth kazıp ödemeyi xmr olarak almakta mümkün.
BoraksBoraks dedi: İşlemci ile XMR kazıp olmasın. Genişletmek için tıkla... İşlemci seçtiyseniz onunla kazım yapıyordur. Ekran kartı ile eth kazıp ödemeyi xmr olarak almakta mümkün.
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Mayıs 2021 #5 TENSES dedi: İşlemci seçtiyseniz onunla kazım yapıyordur. Ekran kartı ile ETH kazıp ödemeyi xmr olarak almakta mümkün. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile yapıyorum.
TENSES dedi: İşlemci seçtiyseniz onunla kazım yapıyordur. Ekran kartı ile ETH kazıp ödemeyi xmr olarak almakta mümkün. Genişletmek için tıkla... İşlemci ile yapıyorum.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #6 Sizin sorunuz unmineable'ın ne olduyuydu dimi? Unmineable bir havuz genellikle dediğim gibi ethereum kazıp ödemeyi başka coin olarak vermek üzere tasarlanmış.
Sizin sorunuz unmineable'ın ne olduyuydu dimi? Unmineable bir havuz genellikle dediğim gibi ethereum kazıp ödemeyi başka coin olarak vermek üzere tasarlanmış.