Swaeng Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Bilgisayar açılırken Windows logosunda takılıyor ve PC açılırken gelen ses geliyor. Masaüstüne ulaşamıyorum. Logoda biraz bekledikten sonra "Unmountable Boot volume" adında mavi ekran hatası çıkıyor. İşletim sistemim Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2020
Bilgisayar açılırken Windows logosunda takılıyor ve PC açılırken gelen ses geliyor. Masaüstüne ulaşamıyorum. Logoda biraz bekledikten sonra "Unmountable Boot volume" adında mavi ekran hatası çıkıyor. İşletim sistemim Windows 10.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #2 Depolama birimine bağlı işletim sistemi dosyaları bozulmuş olabilir, şu an bilgisayar açılıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Swaeng Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #3 MayCrasH dedi: Depolama birimine bağlı işletim sistemi dosyaları bozulmuş olabilir, şu an bilgisayar açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ara sıra açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Depolama birimine bağlı işletim sistemi dosyaları bozulmuş olabilir, şu an bilgisayar açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ara sıra açılıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #4 Açılırsa HD Tune ile Error Scan ve Health testi yapar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Swaeng Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #5 MayCrasH dedi: Açılırsa HD Tune ile error scan ve health testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım health testinde bir sıkıntı yok. Error scandan quick scan yaptım onda da bir sıkıntı yok. Swaeng dedi: Yaptım health testinde bir sıkıntı yok. Error scandan quick scan yaptım onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Quick scan yapmadan bir daha error scan testi yaptım ve 1 kırmızı çıktı şu an. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Açılırsa HD Tune ile error scan ve health testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım health testinde bir sıkıntı yok. Error scandan quick scan yaptım onda da bir sıkıntı yok. Swaeng dedi: Yaptım health testinde bir sıkıntı yok. Error scandan quick scan yaptım onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Quick scan yapmadan bir daha error scan testi yaptım ve 1 kırmızı çıktı şu an.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #6 Kırmızı nokta çıktı ise HDD problemli değişmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi