Çözüldü Unmountable Boot volume mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Dün akşam oyun oynarken oyun dondu ve bilgisayarı kapattım. Kapattığımdan beri ne zaman açsam ya mavi ekranda hatayı direk alıyorum ya da sorun giderme penceresi açılıyor. Oradaki hiçbir şey de işime yaramıyor.

Güvenli modda başlatmaya, başlangıç onarma yapmaya çalıştım ancak hiçbiri olmadı. Ya hata verdi ya da yeniden başladı. Acaba Boot cihazı mı değişti dedim çünkü daha önce de aynısı başıma gelmişti Boot menüsünden halletmiştim. Yine denedim ancak Boot menüsündeki hiçbir aygıt işe yaramadı.

Kasayı açıp diski kontrol ettim kablosunu değiştirdim hatta ancak yok. Bu arada bilgisayar yok yere dondu ve kapatmak zorunda kaldım.

Çaresiz bekliyorum sadece ne yapabilirim? Donanımsal bir hasar mıdır yoksa yazılımsal bir şey mi?
Sorunun sebebini ve kökünü anlayamadım ancak arkadaşımın söylemesi üzerine umutsuzlukla BIOS pilini çıkartıp taktım ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı