E Ege kprn Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 9 Şubat 2020 #1 Merhaba Steam'den oyun aldım. Bılgısayarım masaustu. Oyunun adı uno ama oyuna gırınce mouseyle degıl konsolla hareket ettırme gelıyor. Oyuna gırıyorum hıcbır sey yapamıyorum. Bende de konsol yok. Ne yapabılırım? Sımdıden tesekkur ederım.
Merhaba Steam'den oyun aldım. Bılgısayarım masaustu. Oyunun adı uno ama oyuna gırınce mouseyle degıl konsolla hareket ettırme gelıyor. Oyuna gırıyorum hıcbır sey yapamıyorum. Bende de konsol yok. Ne yapabılırım? Sımdıden tesekkur ederım.
reyder Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Artı 0 Eksi
Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz.
KS KS E Ege kprn Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #3 reyder dedi: Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm fakat oyunu oynamıyorum kusura bakma. Artı 0 Eksi
reyder dedi: Dostum merhaba, öncelikle sorununu çözebildin mi? Ben de oyunu aldım fakat oynayacak arkadaşım yok eğer oynuyorsan birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm fakat oyunu oynamıyorum kusura bakma.
KS KS E Ege kprn Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırladım. Artı 0 Eksi