ShaRpMT Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Daha yeni UNO kartı aldım ve yavaş yavaş öğreniyorum. İnternette baktım ancak cevap bulamadım. Sorum şu bu kart ile oyun biter mi?
Daha yeni UNO kartı aldım ve yavaş yavaş öğreniyorum. İnternette baktım ancak cevap bulamadım. Sorum şu bu kart ile oyun biter mi?
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Hayır istediğiniz kişi ile kartlarınızı değiştiriyorsunuz bununla.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Aralık 2022 #3 Desteleri değiş tokuş etme kartı bu.
ShaRpMT Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #4 DanyW dedi: Hayır istediğiniz kişi ile kartlarınızı değiştiriyorsunuz bununla. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Desteleri değiş tokuş etme kartı bu. Genişletmek için tıkla... eyvallah sağolun
DanyW dedi: Hayır istediğiniz kişi ile kartlarınızı değiştiriyorsunuz bununla. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Desteleri değiş tokuş etme kartı bu. Genişletmek için tıkla... eyvallah sağolun