Unojoy "atlibusbdfu.dll not found" hatası

eymenus_er

Hectopat
Daha fazla  
Hocam şimdi Arduino'dan joystick yapmak istiyorum fakat atlibusbdfu.dll not found diye bir hata veriyor ve Arduino'daki 2 çipi değdiğimde Windows sesi gelmiyor ve bu yüzden Arduino'yu joystick olarak görmüyor. Projem için lazım. Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?

Yanlış Arduino ile yapıyorsunuz onunla olmaz.

Bununla yapmalısınız çipler farklı.
Ben daha önce bu işlerle uğraştım, bende hem CH340 var hem de 328P. Zaten videolarda da görmüş olmanız lazım USB portunun arkasındaki header temas ettiriliyor burada bile CH340 ile mümkün olmadığı gözüküyor.

Hocam şimdi benim elimde şu anlık bu var. Micro Switch'i çok turlu potansiyemetresi derken 50 TL rahat bulur benim elimde şu anlık bu var. Bunu kullanmanın başka yolu yok mu?

Hocam şimdi benim elimde şu anlık bu var. Micro Switch'i çok turlu potansiyemetresi derken 50 TL rahat bulur benim elimde şu anlık bu var. Bunu kullanmanın başka yolu yok mu?
Hocam yazılımsal bir şey değil ki, sorun donanımsal. CH340 çipi ile 328P aynı işi görmüyor. Piyasada 328P çipli Arduino az kalmış dikkat edin CH340 almayın yine. Adamlar resmini aynı koyuyor çip farklı oluyor. Açıklamada 328P yazmasına dikkat edin. Yani bu projeyi yapmak için ya Arduino UNO (328P) veya Arduino Leonardo. Leonardo pahalıdır biraz. Ha eğer bana pin lazım derseniz Arduino Nano (yine 328P) veya Pro Micro alabilirsiniz. Ama pin sayısı diğer kartlara göre daha az.

Hocam birincisi ben lehim yapamıyorum. İkincisi leanordo mu daha sağlıklıdır yoksa 328p mi?

Hocam birincisi ben lehim yapamıyorum. İkincisi leanordo mu daha sağlıklıdır yoksa 328p mi?
Hocam öncelikle lehim yapmayı öğrenmenizi tavsiye ederim çünkü direksiyon yapmanın temeli lehimde. Potansları, switch falan derken hepsini kabloyla tutturamazsınız. 328P konusunda ise bütçeniz hangisine varsa onu alın. Eğer bütçe varsa Leonardo alabilirsiniz. Hem Encoder ile 900 derece direksiyon da yapabilirsiniz. Ama yazılım farklılaşır. Bir ara yüz oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…