Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhaba. Unreal Engine 4 yükledim fakat açarken alttaki sorunla karşılaşıyorum. Ne yapacağımı bilemedim.
Öncelikle merhaba. Unreal Engine 4 yükledim fakat açarken alttaki sorunla karşılaşıyorum. Ne yapacağımı bilemedim.
Çözüm Dc021x 24 Ocak 2021 yigidyum dedi: Bekliyorum. Mesaj atayım da deneyip yazdığında bildirim gelsin Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim.
yigidyum dedi: Bekliyorum. Mesaj atayım da deneyip yazdığında bildirim gelsin Genişletmek için tıkla... Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim.
KS KS Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 25 Ocak 2021 #11 yigidyum dedi: Rica ederim dostum ne demek. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Seni de projelerinle Sosyal'e bekleriz, yolun açık olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada gelirseniz konuşmak için Discord hesabım: dc021x#9852 . Artı 0 Eksi
yigidyum dedi: Rica ederim dostum ne demek. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Seni de projelerinle Sosyal'e bekleriz, yolun açık olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada gelirseniz konuşmak için Discord hesabım: dc021x#9852 .
K Kaan3455 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #12 Dc021x dedi: Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nereye sağ tık yapmamız gerekiyor aynı sorun bende de oldu. Artı 0 Eksi
Dc021x dedi: Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nereye sağ tık yapmamız gerekiyor aynı sorun bende de oldu.
KS KS Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 8 Mayıs 2022 #13 Kaan3455 dedi: Nereye sağ tık yapmamız gerekiyor aynı sorun bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine kısayoluna. Artı 0 Eksi
Kaan3455 dedi: Nereye sağ tık yapmamız gerekiyor aynı sorun bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine kısayoluna.
K Kaan3455 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #14 Dc021x dedi: Unreal Engine kısayoluna. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine yüklü değil ama. Dc021x dedi: Unreal Engine kısayoluna. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım oldu. Son düzenleme: 8 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Dc021x dedi: Unreal Engine kısayoluna. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine yüklü değil ama. Dc021x dedi: Unreal Engine kısayoluna. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım oldu.
A awciibrave Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #15 Dc021x dedi: Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şu 20 GB'lık Unreal Engine'e mi sag tıklayıp entegre grafik yaptın hocam? Bayağı zor iniyor da ondan sordum. Artı 0 Eksi
Dc021x dedi: Sağ tık yapıp entegre grafik dedim ve çalıştı. Yine de yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şu 20 GB'lık Unreal Engine'e mi sag tıklayıp entegre grafik yaptın hocam? Bayağı zor iniyor da ondan sordum.