Unreal Engine 4 ile hikayeli oyun nasıl yapılır?

Llllaaass

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
GTA SA Definitive Edition gibi.

• MSI NVIDIA GT 1030.
  • AMD Ryzen 5 1600.
  • 16 GB RAM.
  • 600 veya 650 watt PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
San Andreas tarzı bir oyun yapman için modeller ve müzik lisansları için milyonlarca dolara ihtiyacın var, ha NC müzikler ve hazır asset'ler kullanacaksan kod bilgine kalmış gerisi.

San Andreas tarzı bir oyun yapman için modeller ve müzik lisansları için milyonlarca dolara ihtiyacın var, ha nc müzikler ve hazır Asset'ler kullanacaksan kod bilgine kalmış gerisi.

Aslında GTA gibi değil de hikayeli oyun yapmak istiyorum yanlış yazdım.

Aslında GTA gibi değil de hikayeli oyun yapmak istiyorum yanlış yazdım.
GTA olsun demiyorsan müzikleri çıkar milyonların cebinde kalsın, gerisi yaratıcılığına kalıyor zaten. Epic Games asset dağıtıyor zaten, tek yapman gereken programı öğrenmek. O da burada anlatılmayacak kadar uzun iş.

İlk önce C++ bilgisine sahip olmalısın. Daha sonra Unreal Engine üzerinde kendini geliştirmelisin. Ki bana kalırsa Unreal kullanmak zorunda değilsin. Unity veya Godot da kullanabilirsin. İşin programlama kısımını öğrenirken aynı zamanda çizim ve modelleme de öğrenmelisin. Bunlar işin en temel kısımları. Eğer benim bir ekibim var ve birlikte yapacağız diyorsan, biriniz programlama, biriniz modelleme, biriniz seviye tasarımı üzerine çalışabilir. Ekibinle iş bölümü yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…