Qiffy Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 132 Çözümler 1 20 Kasım 2019 #1 Selamlar arkadaşlar ben uzun zamandır Unreal Engine 4 üzerinden bir oyun tasarlıyordum. Oyunu oynamak istedim ve normal bir oyun gibi EXE dosyası yapmayı bilmediğim için size sormak istedim. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019
Selamlar arkadaşlar ben uzun zamandır Unreal Engine 4 üzerinden bir oyun tasarlıyordum. Oyunu oynamak istedim ve normal bir oyun gibi EXE dosyası yapmayı bilmediğim için size sormak istedim. Nasıl yapabilirim?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #2 Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Qiffy Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 132 Çözümler 1 20 Kasım 2019 #3 Butschi dedi: Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... pek bir şey anlamadım ama deniyeceğim Artı 0 Eksi
Butschi dedi: Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... pek bir şey anlamadım ama deniyeceğim