Unreal Engine 4 nasıl?

279683

Hectopat
Arkadaşlar Unity kullandım çok fazla hatayla karşılaştım Unreal Engine 4 geçeceğim, Unreal'da grafiklerde daha iyi Unreal'de çok hata var mıdır Unity'deki gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata aldınız diye motor değiştireceksiniz buraya hiç uğramayın. Ayrıca onlar hata değil, sizin yaptığınız veya yapmadığınız yanlış şeyler. Önce birkaç eğitim paketi tamamlayın, sonra kendi kendinize denemeler yapın. Motora tam hakim olduğunuzu düşündüğünüzde bile tonla hata alacaksınız.

Arkadaşlar Unity kullandım çok fazla hatayla karşılaştım Unreal Engine 4 geçeceğim, Unreal'da grafiklerde daha iyi Unreal'de çok hata var mıdır Unity'deki gibi?
Lütfen kendiniz uğraşmaya devam edin. Eğer pes etmez iseniz UE4 sizi uzun süre götürür ama unutmayın yola çıkan sizsiniz o sadece bir pusula.

Unreal Engine 4 kullanmakla beraber gerçek çok iyi bir oyun moturu lakin türkçe kaynak bulmak zor. Eğer ingilizceniz yeterli seviyede ise Unreal Engine 4 başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü çoğu kaynak maalesef ingilizce .

En iyi Türkçe kaynak:

Paralı içerik onlar. Ben parasız olarak içerik üreten çok az diyorum.
Bu arada arkadaşlar hiç merak etmeyin eğer yakında başarılı olursak full türkçe içerikli tutorial çekicez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…