Lütfen kendiniz uğraşmaya devam edin. Eğer pes etmez iseniz UE4 sizi uzun süre götürür ama unutmayın yola çıkan sizsiniz o sadece bir pusula.Arkadaşlar Unity kullandım çok fazla hatayla karşılaştım Unreal Engine 4 geçeceğim, Unreal'da grafiklerde daha iyi Unreal'de çok hata var mıdır Unity'deki gibi?
Unreal Engine 4 kullanmakla beraber gerçek çok iyi bir oyun moturu lakin türkçe kaynak bulmak zor. Eğer ingilizceniz yeterli seviyede ise Unreal Engine 4 başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü çoğu kaynak maalesef ingilizceArkadaşlar Unity kullandım çok fazla hatayla karşılaştım Unreal Engine 4 geçeceğim, Unreal'da grafiklerde daha iyi Unreal'de çok hata var mıdır Unity'deki gibi?
En iyi Türkçe kaynak:Unreal Engine 4 kullanmakla beraber gerçek çok iyi bir oyun moturu lakin türkçe kaynak bulmak zor. Eğer ingilizceniz yeterli seviyede ise Unreal Engine 4 başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü çoğu kaynak maalesef ingilizce.
Paralı içerik onlar. Ben parasız olarak içerik üreten çok az diyorum.En iyi Türkçe kaynak:
![]()
Online Kurslar - İstediğiniz Her Şeyi Kendi Programınıza Göre Öğrenin | Udemy
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.www.udemy.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.