Çözüldü Unreal Engine 4 ortak oyun yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mag339

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Arkadaşım ve ben Unreal Engine ile oyun yapmaya karar verdik. Bu işte bayağı yeniyiz ve birlikte öğrenmeye çalışıyoruz. Problem ise şu: Mesela ben Unreal Engine ile bir proje oluşturdum ve çeşitli şeyler ekledim. Arkadaşım benim kaldığım yerden nasıl devam edebilir? Veya yolu varsa aynı anda nasıl proje üzerinde çalışabiliriz? Herhangi bir bulut servisine yüklemeyi düşündük fakat projelerin boyutları çok fazla artabiliyor. Yükleme hızlarımız da pek iyi olmadığı için bu işlem çok can sıkıcı olabilir. Ben internette araştırırken karşıma "Source code" olayı çıktı. Fakat pek anlamadım. En azından onun ne işe yaradığını ve nasıl kullanabileceğimi anlatabilir misiniz? Tabi daha pratik yolları varsa onu tercih ederiz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Çözüm
Belki işine yarar fakat o upload hızıyla zor gözüküyor.
Projeyi yedekleyin ve Mediafire dosya.tc dosya.co gibi sitelere koyun ve gönderilince arkadaşınıza bağlantıyı atınız.

Bu arada arkadaşınız eve gelse daha iyi olurdu.

Nasıl kullanabileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Projeyi yedekleyin ve Mediafire dosya.tc dosya.co gibi sitelere koyun ve gönderilince arkadaşınıza bağlantıyı atınız.
Bahsettiğim gibi yükleme hızlarımız pek iyi değil ve projelerin dosya boyutları çok fazla.
Bu arada arkadaşınız eve gelse daha iyi olurdu.
Maalesef yaşlarımız 17 ve bizim için sokağa çıkma yasağı var.

Yani yine de internet ortamına upload etmemiz gerekiyor. Benim aradığım daha çok steam atölye sistemi gibi. Veya save dosyası gibi. Fakat projeye eklenti eklediğimiz zaman eklenti boyutu kadar proje dosyası boyutu artıyor. 3 mbps gibi upload hızlarıyla yüklenemez hale geliyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı?

Kafamdaki şu:
Buradaki projenin dosyaları. Toplam 2,5 GB. Bunu yalnızca bir kez internete yükleme zahmetine gireyim (içinde eklentiler vs. var). Arkadaşım daha sonra bana sadece "Saved" klasörünü yollasın. Eğer eklenti eklemiş ise de ben de onları Unreal Engine üzerinden indireyim. Bu şekilde yapsak iş görür mü?

Belki işine yarar fakat o upload hızıyla zor gözüküyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…