muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #1 Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Şubat 2024 #2 muratkvl dedi: Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence iyice öğrenmeden projeye başlanmamalı. Hayallerini yapamayınca pes ediyor çoğu insan. muratkvl dedi: Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu oynatma listesi işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
muratkvl dedi: Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence iyice öğrenmeden projeye başlanmamalı. Hayallerini yapamayınca pes ediyor çoğu insan. muratkvl dedi: Bir oyun yapıyorum fakat daha yeniyim o yüzden nasıl dekor ekleyeceğim ve karakteri nasıl değiştireceğim? Bir de dekorları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu oynatma listesi işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #3 CanVolteX dedi: Bence iyice öğrenmeden projeye başlanmamalı. Hayallerini yapamayınca pes ediyor çoğu insan. Bu oynatma listesi işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun kendi kendime textureları değiştirdim şimdi sıra karakterde videonuzu izleyeceğim sağ olun.
CanVolteX dedi: Bence iyice öğrenmeden projeye başlanmamalı. Hayallerini yapamayınca pes ediyor çoğu insan. Bu oynatma listesi işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun kendi kendime textureları değiştirdim şimdi sıra karakterde videonuzu izleyeceğim sağ olun.