Unreal Engine 4 vs CryEngine 5

Çılgın-Joe

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhabalar.
Başlıktaki gibi 2 oyun motoru arasında kaldım.
Sizce hangisini kullanmalıyım ve neden kullanmalıyım?
Unity kullanmayacağım onun için Unity önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unreal Engine 4 kullanıyorum tavsiye ederim hudları olsun arayüzü olsun daha estetik. Her bir araç bölüm için tutorial mevcut özet şeklinde vermektedir. (Aramızda kalsın CryEnginede kurulu ama vakit bulamadım) :) Bu arada C++ bilmelisin ayrıyeten Blueprint'e biraz göz at Unreal Engine 4 için konuşuyorum biraz karışık. Ben C# bitirdikten sonra C++ başlayıp devam edeceğim programda o yüzden ara verdim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Unreal Engine 4 kullanıyorum tavsiye ederim hudları olsun arayüzü olsun daha estetik. Her bir araç bölüm için tutorial mevcut özet şeklinde vermektedir. (Aramızda kalsın CryEnginede kurulu ama vakit bulamadım) :) Bu arada C++ bilmelisin ayrıyeten Blueprint'e biraz göz at Unreal Engine 4 için konuşuyorum biraz karışık. Ben C# bitirdikten sonra C++ başlayıp devam edeceğim programda o yüzden ara verdim. :D
Yorumunuz için teşekkürler. C++ en sevdiğim dildir. Tam olarak biliyorum diyemem fakat script dili olarak kullanacağımız için bilgimin yeteceğini düşünüyorum. Blueprint'e bakacağım. Ek olarak Udemy'den kurs almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı