BabaYaga241 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 2 30 Kasım 2023 #1 Merhaba, multiplayer oyun yapmak istiyorum fakat merak ettiğim Blueprint ile yaparsam ne kadar geçikme olur ve bir problem çıkarır mı?
Merhaba, multiplayer oyun yapmak istiyorum fakat merak ettiğim Blueprint ile yaparsam ne kadar geçikme olur ve bir problem çıkarır mı?
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #2 Bu yazdığınız kodun verimliliğine bağlı. Blueprint'le MP oyun yapılıyor. Kendimden biliyorum
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Blueprint ile multiplayer oyun yapabilirsiniz. Ancak sunucu türüne bağlı olarak motoru tekrar derlemeniz gerekir.
Blueprint ile multiplayer oyun yapabilirsiniz. Ancak sunucu türüne bağlı olarak motoru tekrar derlemeniz gerekir.
L lastruling Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive 7 Aralık 2023 #4 Yapılır. Replikasyonlara iyi çalışmanız lazım. Replicated, Multicast vb. fonksiyonlar ile yapabilirsiniz tabi ki. Fakat dediğim gibi bu durumlar iyi düşünülmeli optimizasyon için her şey replike edilmemeli.
Yapılır. Replikasyonlara iyi çalışmanız lazım. Replicated, Multicast vb. fonksiyonlar ile yapabilirsiniz tabi ki. Fakat dediğim gibi bu durumlar iyi düşünülmeli optimizasyon için her şey replike edilmemeli.