Unreal Engine 5, gerçekten çığır açacak gibi gözüküyor

Makaleler
3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne RT'miş, ne 4K'mış bence asıl oyun deneyimi bu teknoloji ile geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz, uygulamada bu kaliteyi oyunlarda görebilecek miyiz?

Son düzenleme:
Bu oyunlar daha gelişip çıktığında 8 GB VRAM'i olan güçlü kartları merak ediyorum 1440P'de

Hiç birinde oynanış yok. Oynanış olursa eğer ben şuanlık bu grafiklerin kullanılmasını imkansız görüyorum.

Bunların birer video olarak veya sinematik olarak hazırlanması zor değil. Bu görüntü kalitesini yakalamak da sinematik olarak yine zor değil. Asıl iş oyuncuların oyun ile temasını bu kaliteyi koruyarak sağlamak. Ne kadar çok oyunun içine girersen teknik olarak da o kadar zor oluyor bu görüntü kalitesi. Aslında zordan ziyade bunu işleyecek güç henüz yeterli değil gibi.

Lumen adlı ışın izlemesi de AMD ekran kartlarında güzel çalışıyor.

YouTube'da bulduğum video, @kino adlı üyenin videosuymuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…