Unreal Engine 5 için ekran kartı önerisi

Bütçe
20.000

HasanFY21

Centipat
Daha fazla  
Selam. Ben bu oyun geliştirme işine yavaştan girmek istiyorum. Unreal Engine 5'i öğrenip kendi projemi oluşturmak istiyorum. Ama büyük bir sıkıntı var, benim sistemim çok yetersiz. Amacım önce ekran kartını değiştirip sonra diğerlerini değiştirmek. Ekran kartı ne önerirsiniz sistemim:

Anakart: MSI A320M Pro VH
İŞLEMCİ: Ryzen 5 1600
EKRAN KARTI: RX 6500 XT
PSU: 500W PLATOON
RAM: 2x8 2600 MHz

Bütçem(Ekran kartı ve PSU için): 20.000 TL

Peki ne önerirsiniz işlemci veya anakart olarak ama bunlara para harcadıktan sonra anca bi yarım yılın üstü beklemem gerek ekran kartı için
Direk 20 K nın hepsini karta harcamak zorunda değilsinki. Daha düşük segment kartlar ilede bu iş yapılabilir. 8 GB VRAM li orta segment bir kart işini görür.

Hangi kartı önerirsiniz Mesela 4060 yetermi gerçi onunda vram i 8gb ama
Yeterli neden yetmesin. 2060 6GB ile bu işi yapan arkadaşlarım vardı. 4060Tİ+5600 gibi bir işlemci senin işini görür. 18K civarı halledersin ikisini sıfır olarak. Geri kalan parayada sogutucu alırsın.

Yeterli neden yetmesin. 2060 6GB ile bu işi yapan arkadaşlarım vardı. 4060Tİ+5600 gibi bir işlemci senin işini görür. 18K civarı halledersin ikisini sıfır olarak.
Gerçektenmi bana 4060 a bulaşma diyorlardı ama şimdi bi düşündümde olabilir aslında.Hem işlemcide hallolur

Tamam o halde çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ama son birşey soracağım psu yetermi 500w ta onudamı değiştirmem gerek
PSU normalde Watt olarak yeter. Ama pek güvenilir değil. Kaliteli bir şey almanızı öneririm. Yada akım korumalı prizle idarelik kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı