CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Temmuz 2022 #1 Unreal Engine 5'te oyunumun EXE'sini çıkartmak istiyorum. İşlemi başlatınca hemen bitiyor ve klasöre baktığımda boş olduğunu görüyorum. Outpudlog'dan baktığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor yazısını görüyorum. Nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Unreal Engine 5'te oyunumun EXE'sini çıkartmak istiyorum. İşlemi başlatınca hemen bitiyor ve klasöre baktığımda boş olduğunu görüyorum. Outpudlog'dan baktığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor yazısını görüyorum. Nasıl çözeceğim?
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 26 Temmuz 2022 #2 Proje dosyalarının dosya yolunda boşluk veya Türkçe karakter bulunuyor olması muhtemel.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Temmuz 2022 #3 kodyaziom dedi: Proje dosyalarının dosya yolunda boşluk veya Türkçe karakter bulunuyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam proje dosyalarına nereden bakabilirm. Ben projeyi konum falan ayarlamadan açmıştım direk.
kodyaziom dedi: Proje dosyalarının dosya yolunda boşluk veya Türkçe karakter bulunuyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam proje dosyalarına nereden bakabilirm. Ben projeyi konum falan ayarlamadan açmıştım direk.
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #4 CanVolteX dedi: Hocam proje dosyalarına nereden bakabilirm. Ben projeyi konum falan ayarlamadan açmıştım direk. Genişletmek için tıkla... Nerden bakılabileceğine dair bir fikrim yok fakat hatanın dosya yolundan kaynaklandığı belli gibi.
CanVolteX dedi: Hocam proje dosyalarına nereden bakabilirm. Ben projeyi konum falan ayarlamadan açmıştım direk. Genişletmek için tıkla... Nerden bakılabileceğine dair bir fikrim yok fakat hatanın dosya yolundan kaynaklandığı belli gibi.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Temmuz 2022 #5 kodyaziom dedi: Nereden bakılabileceğine dair bir fikrim yok fakat hatanın dosya yolundan kaynaklandığı belli gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptıysam çözemedim.
kodyaziom dedi: Nereden bakılabileceğine dair bir fikrim yok fakat hatanın dosya yolundan kaynaklandığı belli gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptıysam çözemedim.