Çözüldü Unreal Engine 5 ile mobil oyun yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafaincby44

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15iax9
4050 6gb
i5 12450HX
24gb RAM
1.5TB
UE5 ile mobil oyun yapılır mı?
İnternette herkes Unity demiş o yüzden soruyorum. Zaten aşırı büyük bir şey olmayacak.

Çözüm
İnternette herkes Unity demiş o yüzden soruyorum. Zaten aşırı büyük bir şey olmayacak.
Unreal Engine 5 en sevdiğim ve en gelişmiş motorlardan birisi. Ancak dez avantajları var:
Mobil oyun geliştirmek diğer motorlara göre bir tık daha zor ve güçlü bir motor olduğundan kaynaklı ilgilendiğiniz platformdaki cihazlar güçlü olmalı. Eğer lowpoly assetler kullanıp, optimizasyonu düzgün yaparsanız güzel bir 3D oyun çıkarabilirsiniz.
Unreal Engine 5 en sevdiğim ve en gelişmiş motorlardan birisi. Ancak dez avantajları var:
Mobil oyun geliştirmek diğer motorlara göre bir tık daha zor ve güçlü bir motor olduğundan kaynaklı ilgilendiğiniz platformdaki cihazlar güçlü olmalı. Eğer lowpoly assetler kullanıp, optimizasyonu düzgün yaparsanız güzel bir 3D oyun çıkarabilirsiniz.

Çözüm

Teşekkür ederim. Low-poly yapacağım. Unity ve C# için Unreal Engine kullanacağım.

Teşekkür ederim. Low-poly yapacağım. Unity ve C# için Unreal Engine kullanacağım.
Rica ederim. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. UE hakkında sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…