Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Öncelikle projem için oyun yapacağım ve 1 haftam var. Unreal Engine 5'ten aset kullanarak yarış oyunu yapabilir miyim sizce?
Öncelikle projem için oyun yapacağım ve 1 haftam var. Unreal Engine 5'ten aset kullanarak yarış oyunu yapabilir miyim sizce?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Nisan 2024 #2 Valla ben çok anlamam oyun yapımından falanda öyle her önüne gelenin yapabileceği kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Bir çocuk vardı forumda oyun yapmıştı oldukça basit duruyordu oyun ama çocuk yıllarını verdiğini falan söylüyordu.
Valla ben çok anlamam oyun yapımından falanda öyle her önüne gelenin yapabileceği kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Bir çocuk vardı forumda oyun yapmıştı oldukça basit duruyordu oyun ama çocuk yıllarını verdiğini falan söylüyordu.
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Snedy dedi: Öncelikle projem için oyun yapacağım ve 1 haftam var. Unreal Engine 5'ten aset kullanarak yarış oyunu yapabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Blueprint biliyorsan çok rahat yaparsın. Zaten programın kendi içinde araba fiziklerine sahip bir harita var. Onu kullanabilirsin.
Snedy dedi: Öncelikle projem için oyun yapacağım ve 1 haftam var. Unreal Engine 5'ten aset kullanarak yarış oyunu yapabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Blueprint biliyorsan çok rahat yaparsın. Zaten programın kendi içinde araba fiziklerine sahip bir harita var. Onu kullanabilirsin.