A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Merhaba, öncelikle hazır asset kullanmayı pek sevmiyorum, sanki yaratıcılığımı kısıtlıyormuş gibi. Zaten sorum başlıktaki gibi, hazır cevap vermişken bunun için kaynak önerir misiniz? Türkçe ya da yabancı fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Merhaba, öncelikle hazır asset kullanmayı pek sevmiyorum, sanki yaratıcılığımı kısıtlıyormuş gibi. Zaten sorum başlıktaki gibi, hazır cevap vermişken bunun için kaynak önerir misiniz? Türkçe ya da yabancı fark etmez.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Blender öğrenip kendi modellerinizi, assetlerinizi yapabilirsiniz. YouTube üzerinden Blender dersleri diye aratırsanız pek çok içerik çıkar.
Blender öğrenip kendi modellerinizi, assetlerinizi yapabilirsiniz. YouTube üzerinden Blender dersleri diye aratırsanız pek çok içerik çıkar.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 Hmmm anladım hocam aynı zamanda ikisini öğrenmek biraz zor olacak ama olsun. Heronry dedi: Blender öğrenip kendi modellerinizi, assetlerinizi yapabilirsiniz. YouTube üzerinden Blender dersleri diye aratırsanız pek çok içerik çıkar. Genişletmek için tıkla...
Hmmm anladım hocam aynı zamanda ikisini öğrenmek biraz zor olacak ama olsun. Heronry dedi: Blender öğrenip kendi modellerinizi, assetlerinizi yapabilirsiniz. YouTube üzerinden Blender dersleri diye aratırsanız pek çok içerik çıkar. Genişletmek için tıkla...