Unreal Engine 5 Türkçe veya Türkçe alt yazılı kaynak önerisi

emrbyr

Yoctopat
Daha fazla  
Unreal Engine 5 için iyi bir Türkçe kaynak bulamıyorum.

Türkçe kaynaklar yetersiz kalacaktır. Dünya rehberlerini inceleyin. İngilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Deneme yanılma mantığıyla herkes mutlaka bir yere varır. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. İstek olsun yeter ki.

Udemy veya YouTube gibi kaynaklardan çok güzel İngilizce eğitimler bulursun. Bulduğun kursların hepsinde neredeyse İngilizce alt yazı var.

YouTube otomatik çevirisi çok güzel çalışıyor.
Udemy için de Edge üzerinden sayfa çevirisini kullanırsan. Alt yazılar anlık olarak çevriliyor.

Deneme yanılma mantığıyla herkes mutlaka bir yere varır. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. İstek olsun yeter ki.
Deneme yanılma ile 1 km yüksekliğinde bina diktiğinizde haber verin, gelip tebrik edeceğim.
Çocuk oyuncağı değil bu. UE ile düzgün bir şey yapabilecek kadar C++ bilen birisi zaten çatır çutur İngilizce biliyordur. İşin içindeyiz de konuşuyoruz. Sağdan soldan duyduğunuz yazılımcı olacağım laflarını etrafa yayanları görerek galeyana gelmeyin.

Ben harikalar yaratırsınız demedim hiç kullanmayan birine göre illaki ilerleme kaydedersiniz. 2 insan düşünelim 6 ay boyunca spor yapıyorlar fakat 1'i spor hakkında hiçbir şey bilmiyor sonuça baktığımız zaman Biri birinden daha az gelişecektir ama sonuç olarak gelişecektir. Oyun yapmaya devam edin oyunlarınıza sosyal mesaj eklemeyi unutmayın insanlığın ihtiyacı var

Bu spor değil. Beyin gerekiyor. Kapasite diye bir şey var.

Herkes okula gidiyor ama kaç kişi profesör oluyor? Profesörlerin kaçı profesör olmayı hak ediyor?
Sektördeki herhangi biri beni onaylayacaktır. Niye hala zorluyorsunuz. Konu başka bir şey olsa haklı olabilirsiniz ama buranın kuralları bu.

Yazılım İngilizce öğrenmesine vesile olabilir. Çoğu editör oyun oynayarak İngilizce öğrendiğini anlatıyor. İstemek çok önemli.

YouTube'da son zamanlarda açılmış bir kanal var. Unreal Engine'i Türkçe anlatıyor. İsterseniz biz göz atın. İsmi Samet yalçın bitişik. Ama İngilizce olmazsa olmaz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…