Unreal Engine 5 ve üniversite için laptop önerisi

Bütçe
35-40 bin TL

selo1907

Decapat
Daha fazla  
Bütçe 35-40 bin MacBook vardı aklımda ama UE5 ile çalışırken sorun olur. Üniversitede kullanacağım için şarj sorunuda olmamalı. Sessiz de olursa iyi olur. Oyun oynanmayacak. UE5 dışında yazılım kullanılmayacak. Ekran panel umurumda değil. Tek derdim UE5 sorunsuz çalışmalı.

Yürüyen cephanelik gibi taşımak istemiyorum. Bir bilgisayar bile yeterince yük olur zaten. Ue4 ile de devam edebilirim.

İsteklerin birbiriyle çelişiyor. Bence önce tam olarak ne istediğine karar ver.

Hocam 45k ya bu iyi mi? Laptop, inceleme
İyi değil. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma şansı olan bir laptop. Bitişik fanlı bir cihaz ayrıca, ileride fan sesleri motor gibi olur. Quanta kasa kullanıyor, iyi değil o kasalar. İnceleme aceleyle hazırlanmış.

Yürüyen cephanelik gibi taşımak istemiyorum. Bir bilgisayar bile yeterince yük olur zaten. Ue4 ile de devam edebilirim.
Bir yerden feragat etmen lazım. Uzun pil ömrüne sahip, UE5 sorunsuz bir şekilde çalıştıran aynı zamanda sessiz olan bir laptop bakıyorsun. Ağırlıktan feragat et ne olacak. UE4'te CPU kadar olmasa da GPU'ya bakıyor, attığım cihaza bütçen çıkabiliyorsa en iyi seçeneğin diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…