Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar oyunda araba ters döndü, bunu düzeltmek için hangi kodu yazmalıyım? Animasyon yapmayı denedim olmadı.
Arkadaşlar oyunda araba ters döndü, bunu düzeltmek için hangi kodu yazmalıyım? Animasyon yapmayı denedim olmadı.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #2 UE4'ü hiç kurcalamadım ama, arabanın X,Y,Z koordinatlarına göre bir şeyler yapabilirsin. Araba ters dönünce tavanı Y- eksenine doğru bakıyorsa mesela, Y+ olacak şekilde sıfırlamayı deneyebilirsin.
UE4'ü hiç kurcalamadım ama, arabanın X,Y,Z koordinatlarına göre bir şeyler yapabilirsin. Araba ters dönünce tavanı Y- eksenine doğru bakıyorsa mesela, Y+ olacak şekilde sıfırlamayı deneyebilirsin.
codelab Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 274 Çözümler 3 17 Ağustos 2020 #3 Rotate ile alakalı olması lazım
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 2 Eylül 2020 #4 Set actor transform ile BP tarafında düzenleyebilir veya nesneye tıklayıp details penceresiden düzenleyebilirsin.
Set actor transform ile BP tarafında düzenleyebilir veya nesneye tıklayıp details penceresiden düzenleyebilirsin.