Unreal Engine aynı kodlar farklı yerde çalışmıyor

Thunderer

Hectopat
Daha fazla  
Görebileceğiniz gibi kodlar bu. Fakat asla çalışmıyor. Sabahtan beri ana bacı sövmekten cehennemlik oldum o derece sinir oldum. Başka proje açıp aynı kodları her şeyi ama her şeyi aynı yapınca çalışıyor burada çalışmıyor. Şaka mı bu? Hata nerede abi birisi söyleyebilir mi ne bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Compiler'da hata ile ilgili geri bildirim almadiniz mi?

Compiler'da hata ile ilgili geri bildirim almadiniz mi?

Hocam hayır bir hata almadım. Zaten Custom Event'i F tuşuna atayınca mesela çalışıyor ama çarpışma olduğunda çalışmıyor. Sonra engel actorunu sildim tekrar aynı şekilde oluşturdum bu sefer çalıştı. Bug falan oldu galiba saçma şekilde

Cast doğru mu? çarpışan nesneyi debug etmek için print string ile ekrana yazıp deneyebilir misiniz?

Cast doğru mu? çarpışan nesneyi debug etmek için print string ile ekrana yazıp deneyebilir misiniz?
Cast doğru hocam. Print yaptığım da da ekrana yazı gelmiyor bu arada. Son çare olarak engel adlı actoru sildim yeni oluşturup denedim bu sefer çalıştı. Galiba bug falan oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…