Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 26 Ağustos 2024 #1 2 ila 4 kişinin tek bir karakteri kontrol etmesini istiyorum fakat bunu nasıl yaparım pek çözemedim. Her bir özelliği başka kişi kullanacak şekilde.
2 ila 4 kişinin tek bir karakteri kontrol etmesini istiyorum fakat bunu nasıl yaparım pek çözemedim. Her bir özelliği başka kişi kullanacak şekilde.
Neilqwe Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Uzva göre atayabilirsiniz tam olarak nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz Artı 0 Eksi
KS KS Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 27 Ağustos 2024 #3 Neilqwe dedi: Uzva göre atayabilirsiniz tam olarak nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dash gibi ek özellikleri kullanıcalara dağıtmak istiyorum. Mesela biri dash kullanacak diğeri başka bir yetenek gibi. Ama yeteneklerin hepsi tek bir karaktere etki edecek. Artı 0 Eksi
Neilqwe dedi: Uzva göre atayabilirsiniz tam olarak nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dash gibi ek özellikleri kullanıcalara dağıtmak istiyorum. Mesela biri dash kullanacak diğeri başka bir yetenek gibi. Ama yeteneklerin hepsi tek bir karaktere etki edecek.