Unreal Engine bir proje farklı bilgisayarlarda nasıl kullanılır?

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşımla Unreal Engine üzerinden bir oyun yapmaya başladık. Bundan önce Unity kullanıyorduk o yüzden Unreal Engine hakkında pek bir bilgimiz yok.
Yani şunu istiyoruz mesela arkadaşım projeye bir karakter ekleyecek ve o projeyi ben açtığımda o karakter bende de gözükecek. GitHub vs. duymuştum ama pek anlamadım. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için ben arkadaşımla Google Drive kullanıyorum onun dışında çok karışık olaylar var, 1 Level senin 1 Level benim tarzı yapın dosyaları da Drive'de tutun. Kolay gelsin

Merhaba. Arkadaşımla Unreal Engine üzerinden bir oyun yapmaya başladık. Bundan önce Unity kullanıyorduk o yüzden Unreal Engine hakkında pek bir bilgimiz yok.
Yani şunu istiyoruz mesela arkadaşım projeye bir karakter ekleyecek ve o projeyi ben açtığımda o karakter bende de gözükecek. GitHub vs. duymuştum ama pek anlamadım. Şimdiden teşekkürler.

Şu konuya göz atmanızı öneririm.

Şu konuya göz atmanızı öneririm.
Bu konuda neye kanaat getirdiklerini cidden anlamadım. Açıklayabilir misiniz ?

Yapacağım da birisi dosya. TC yükleyin demiş, biride GitHub linki atmış. Eğer GitHub hakkında bilginiz varsa söyler misiniz?

GitHub'ı bende tam bilmiyorum fakat bildiğim bir şey Unreal Engine projelerinin boyutlarının çok olması birbirinize bu dosyaları atarken epey sürer sanırım.
Yani şunu istiyoruz mesela arkadaşım projeye bir karakter ekleyecek ve o projeyi ben açtığımda o karakter bende de gözükecek. GitHub vs. duymuştum ama pek anlamadım. Şimdiden teşekkürler.

MediaFire dosya.tc gibi birçok alternatif var eğer arşivleyip atarsanız daha hızlı upload'lanır sanıyorum.

Git kullanın. Yüksek ihtimal sunucunuz yoktur, o yüzden GitHub gibi bir servis kullanın. Gerekmeyen dosyaları .gitignore'a yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı