PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 6 Mayıs 2020 #1 Selamlar, bir süredir amatör bir şekilde Unreal Engine üzerinde yaptıklarımı YouTube'a atıyorum. Bu videoda C++ ile yapay zeka animasyonlarını denedim. İlgisini çeken varsa bakabilir, iyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selamlar, bir süredir amatör bir şekilde Unreal Engine üzerinde yaptıklarımı YouTube'a atıyorum. Bu videoda C++ ile yapay zeka animasyonlarını denedim. İlgisini çeken varsa bakabilir, iyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sauronun Göz Bebeği Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 277 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 6 Mayıs 2020 #2 Ben de Unity'de bişeyler yapmaya çalıştım. Yaptım da reklam vermiyim yoksa malum yönetim 1 ay hak mahrumiyeti veriyor. Velhasıl çok zor işler.
Ben de Unity'de bişeyler yapmaya çalıştım. Yaptım da reklam vermiyim yoksa malum yönetim 1 ay hak mahrumiyeti veriyor. Velhasıl çok zor işler.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Mayıs 2020 #3 Ellerine sağlık
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #4 Baya başarılı. Modelleri sen mi çizdin?
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 6 Mayıs 2020 #5 Sauronun Göz Bebeği dedi: Ben de Unity'de bişeyler yapmaya çalıştım. Yaptım da reklam vermiyim yoksa malum yönetim 1 ay hak mahrumiyeti veriyor. Velhasıl çok zor işler. Genişletmek için tıkla... Buna da reklam demezler herhalde. Ponstaneforte dedi: Baya başarılı. Modelleri sen mi çizdin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Malesef modeller hazır. Epic Games ücretsiz dağıtıyor.
Sauronun Göz Bebeği dedi: Ben de Unity'de bişeyler yapmaya çalıştım. Yaptım da reklam vermiyim yoksa malum yönetim 1 ay hak mahrumiyeti veriyor. Velhasıl çok zor işler. Genişletmek için tıkla... Buna da reklam demezler herhalde. Ponstaneforte dedi: Baya başarılı. Modelleri sen mi çizdin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Malesef modeller hazır. Epic Games ücretsiz dağıtıyor.
SiberOptik Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 25 Yer 𐰓𐰇𐰪𐰀 Daha fazla Meslek Serbest 6 Mayıs 2020 #6 Güzel olmuş bu alanda profesyonel misin ?
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 6 Mayıs 2020 #7 SiberOptik dedi: Güzel olmuş bu alanda profesyonel misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şu an profesyonellikten bayağı uzağım fakat amaçlarım arasında o da var.
SiberOptik dedi: Güzel olmuş bu alanda profesyonel misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şu an profesyonellikten bayağı uzağım fakat amaçlarım arasında o da var.
wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 6 Mayıs 2020 #8 Umarım ileride elinden çıkma güzel oyunlar oynarız. Lakin sektör debi derya.
SiberOptik Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 25 Yer 𐰓𐰇𐰪𐰀 Daha fazla Meslek Serbest 6 Mayıs 2020 #9 wuruthai dedi: Umarım ileride elinden çıkma güzel oyunlar oynarız. Lakin sektör debi derya. Genişletmek için tıkla... Kendini geliştirirse oyun şirketlerinde'de çalışabilir sektör her zaman profesyonel yazılımcılara aç.
wuruthai dedi: Umarım ileride elinden çıkma güzel oyunlar oynarız. Lakin sektör debi derya. Genişletmek için tıkla... Kendini geliştirirse oyun şirketlerinde'de çalışabilir sektör her zaman profesyonel yazılımcılara aç.
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 6 Mayıs 2020 #10 wuruthai dedi: Umarım ileride elinden çıkma güzel oyunlar oynarız. Lakin sektör debi derya. Genişletmek için tıkla... Umarım. Evet farkındayım çok çok büyük bir sektör.
wuruthai dedi: Umarım ileride elinden çıkma güzel oyunlar oynarız. Lakin sektör debi derya. Genişletmek için tıkla... Umarım. Evet farkındayım çok çok büyük bir sektör.