wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 6 Mayıs 2020 #11 SiberOptik dedi: Kendini geliştirirse oyun şirketlerinde'de çalışabilir sektör her zaman profesyonel yazılımcılara aç. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
SiberOptik dedi: Kendini geliştirirse oyun şirketlerinde'de çalışabilir sektör her zaman profesyonel yazılımcılara aç. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Mayıs 2020 #12 Çok güzel olmuş, tebrikler.
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 6 Mayıs 2020 #13 Federico Valverde dedi: Çok güzel olmuş, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Merhaba tekrardan, moderatörlere bir sorum olacaktı. Ben yaptığım çalışmaları bu şekilde paylaşırsam reklama girer mi? Yoksa Blog girdisi mi açmam gerekiyor? Son düzenleme: 7 Mayıs 2020
Federico Valverde dedi: Çok güzel olmuş, tebrikler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Merhaba tekrardan, moderatörlere bir sorum olacaktı. Ben yaptığım çalışmaları bu şekilde paylaşırsam reklama girer mi? Yoksa Blog girdisi mi açmam gerekiyor?
Muhammed Eren Dervişoğlu Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 52 4 Haziran 2020 #14 Çok güzel olmuş takipteyim. Devamını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 4 Haziran 2020 #15 Muhammed Eren Dervişoğlu dedi: Çok güzel olmuş takipteyim. Devamını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oyunu bitirdim sayılır. Yaptığım geliştirmeleri bu listeye atıyorum.
Muhammed Eren Dervişoğlu dedi: Çok güzel olmuş takipteyim. Devamını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, oyunu bitirdim sayılır. Yaptığım geliştirmeleri bu listeye atıyorum.
Akif Kaya Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 57 25 Mayıs 2021 #16 Merhaba, aradan 1 yıl geçmiş ama hangi kaynaklardan çalıştığınızı sorabilir miyim ? Türkçe olarak UE4 için C++ kaynağı bulamadım.
Merhaba, aradan 1 yıl geçmiş ama hangi kaynaklardan çalıştığınızı sorabilir miyim ? Türkçe olarak UE4 için C++ kaynağı bulamadım.