Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #11 muhammedsungur dedi: Hocam kolay anlatımlı bir video bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'daki videolara bakabilirsiniz. topa_gang_yok dedi: Arkadaşda bir Rdr2 vs. yapmayacağı için sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama C++ öğrenerek Blueprintle yapılan oyunlara göre kat kat daha iyi oyunlar yapabilir.
muhammedsungur dedi: Hocam kolay anlatımlı bir video bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'daki videolara bakabilirsiniz. topa_gang_yok dedi: Arkadaşda bir Rdr2 vs. yapmayacağı için sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama C++ öğrenerek Blueprintle yapılan oyunlara göre kat kat daha iyi oyunlar yapabilir.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #12 Mrmorgan dedi: Hocam YouTube'daki videolara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak bulmak biraz zor olabilir. Ben genellikle internete soruyorum sorularımı.
Mrmorgan dedi: Hocam YouTube'daki videolara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak bulmak biraz zor olabilir. Ben genellikle internete soruyorum sorularımı.
Jklmnoprstuv Decapat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #13 muhammedsungur dedi: Ben Unreal Engine için yazılım dili öğrenmem lazım. Nasıl, nereden, hangi dili öğrenmem gerekiyor? Yazılım bilgim 0, yani biraz basit anlatan bir kaynak olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Küçük indie projeler için Blueprint yeterli olacaktır. Daha büyük ve ekip halinde yapılacak projeler için C++ daha kullanışlı olabilir. 0_Mehmet_Enes dedi: Küçük indie projeler için Blueprint yeterli olacaktır. Daha büyük ve ekip halinde yapılacak projeler için C++ daha kullanışlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki; Blueprint kullanarak yaptığın algoritmalar ilk başta C++ koduna çeviriliyor, sonra ise compile ediliyor. Bu açıdan Blueprint, C++'a göre daha yavaş kalacaktır. C++ la yazman daha optimize olmasını sağlayabilir(?)
muhammedsungur dedi: Ben Unreal Engine için yazılım dili öğrenmem lazım. Nasıl, nereden, hangi dili öğrenmem gerekiyor? Yazılım bilgim 0, yani biraz basit anlatan bir kaynak olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Küçük indie projeler için Blueprint yeterli olacaktır. Daha büyük ve ekip halinde yapılacak projeler için C++ daha kullanışlı olabilir. 0_Mehmet_Enes dedi: Küçük indie projeler için Blueprint yeterli olacaktır. Daha büyük ve ekip halinde yapılacak projeler için C++ daha kullanışlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki; Blueprint kullanarak yaptığın algoritmalar ilk başta C++ koduna çeviriliyor, sonra ise compile ediliyor. Bu açıdan Blueprint, C++'a göre daha yavaş kalacaktır. C++ la yazman daha optimize olmasını sağlayabilir(?)