P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:13 #1 Unreal Engine ile oyun geliştirmeye başladım ama her konuda sıfırım. İlk olarak neyi öğrenmeliyim, nereden başlamalıyım? Blueprint öğrenmek istiyorum. Bunun için kanallar veya siteler var mı?
Unreal Engine ile oyun geliştirmeye başladım ama her konuda sıfırım. İlk olarak neyi öğrenmeliyim, nereden başlamalıyım? Blueprint öğrenmek istiyorum. Bunun için kanallar veya siteler var mı?
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:57 #2 LOD-HLOD ile başla. Önce optimizasyon, gerisi hallolur. Yeni başlayanların en büyük sorunu bir şeyler yaptıktan sonra motora start verdiklerinde motordan düşük FPS almalarıdır.
LOD-HLOD ile başla. Önce optimizasyon, gerisi hallolur. Yeni başlayanların en büyük sorunu bir şeyler yaptıktan sonra motora start verdiklerinde motordan düşük FPS almalarıdır.
P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:08 #3 Nalkapon dedi: Lod-hlod ile başla. Önce optimizasyon, gerisi hallolur. Yeni başlayanların en büyük sorunu bir şeyler yaptıktan sonra motora start verdiklerinde motordan düşük FPS almalarıdır. Genişletmek için tıkla... Peki Blueprint için nereden öğreneceğim?
Nalkapon dedi: Lod-hlod ile başla. Önce optimizasyon, gerisi hallolur. Yeni başlayanların en büyük sorunu bir şeyler yaptıktan sonra motora start verdiklerinde motordan düşük FPS almalarıdır. Genişletmek için tıkla... Peki Blueprint için nereden öğreneceğim?
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:14 #4 pogacas dedi: Peki Blueprint için nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pogacas dedi: Peki Blueprint için nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et