T toprakyol Attopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #1 Kurs tavsiyesi verir misiniz? Güzel anlatan yabancı kaynak bildiğiniz var mı? Halihazırda Unreal Engine'in kendi eğitim setlerini izliyorum. C++ biliyorum ve ingilizcem var.
Kurs tavsiyesi verir misiniz? Güzel anlatan yabancı kaynak bildiğiniz var mı? Halihazırda Unreal Engine'in kendi eğitim setlerini izliyorum. C++ biliyorum ve ingilizcem var.
falcon1um Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2021 #2 Udemy den kurslara bakabilirsiniz.
T toprakyol Attopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #3 falcon1um dedi: Udemy den kurslara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara gerek yok. Bana İngilizce detaylı motoru öğretecek ücretsiz video serisi lazım.
falcon1um dedi: Udemy den kurslara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara gerek yok. Bana İngilizce detaylı motoru öğretecek ücretsiz video serisi lazım.
mako35 Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 18 30 Ekim 2021 #4 toprakyol dedi: Hocam onlara gerek yok. Bana İngilizce detaylı motoru öğretecek ücretsiz video serisi lazım. Genişletmek için tıkla... Udemy'de kurs aramasını ingilizce yaparsan ingilizce ve master dersler bulabilirsin.
toprakyol dedi: Hocam onlara gerek yok. Bana İngilizce detaylı motoru öğretecek ücretsiz video serisi lazım. Genişletmek için tıkla... Udemy'de kurs aramasını ingilizce yaparsan ingilizce ve master dersler bulabilirsin.