Glox Studio Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Ben Unreal Engine'den oyun yapıyorum ve oyunumda bu varlığı kullanırsam lisans sorun olur mu? assetin linki:https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/item/992357256afe4a29ac72f7eae3838a26
Ben Unreal Engine'den oyun yapıyorum ve oyunumda bu varlığı kullanırsam lisans sorun olur mu? assetin linki:https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/item/992357256afe4a29ac72f7eae3838a26
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 Unreal Engine marketplace'inde satılanlarda lisans sorunu olmuyor. Diğer yerlerden indirdiğiniz assetlerde yapımcıya göre değişir. Artı 0 Eksi
Unreal Engine marketplace'inde satılanlarda lisans sorunu olmuyor. Diğer yerlerden indirdiğiniz assetlerde yapımcıya göre değişir.
KS KS Glox Studio Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 Heronry dedi: Unreal Engine marketplace'inde satılanlarda lisans sorunu olmuyor. Diğer yerlerden indirdiğiniz assetlerde yapımcıya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zahmet olmazsa ben bir de oyunumda bunu kullanacağım bunu Epic Store'den almadım lisans sorunu olur mu ilginiz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Heronry dedi: Unreal Engine marketplace'inde satılanlarda lisans sorunu olmuyor. Diğer yerlerden indirdiğiniz assetlerde yapımcıya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zahmet olmazsa ben bir de oyunumda bunu kullanacağım bunu Epic Store'den almadım lisans sorunu olur mu ilginiz için teşekkürler.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 Glox Studio dedi: Tamamdır zahmet olmazsa ben bir de oyunumda bunu kullanacağım bunu Epic Store'den almadım lisans sorunu olur mu ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yukarıda da dediğim gibi. Asseti yapan kişiye göre değişir Artı 0 Eksi
Glox Studio dedi: Tamamdır zahmet olmazsa ben bir de oyunumda bunu kullanacağım bunu Epic Store'den almadım lisans sorunu olur mu ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yukarıda da dediğim gibi. Asseti yapan kişiye göre değişir
KS KS Glox Studio Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Heronry dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Asseti yapan kişiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ben sayfada lisans türüne ait bir şey göremedim nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
Heronry dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Asseti yapan kişiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ben sayfada lisans türüne ait bir şey göremedim nasıl öğrenebilirim?