Arkadaşlar Ben kararımı çoktan verdim Unity diyorum zaten bir oyun yapımına başladım alpha 0.2.0f1 sürümünü çıkardım çok az özellik var görsellerde sıkıntı çekiyorum sistemin 8 senelik olduğu için
yoksa yüksek image effects kullanıp grafiği arttırabilirim Unreal engine oldukça güzel grafiklere sahip ancak 2 tane kodalma dili gerekiyor ki ben 13 yaşında bir 7. sınıf öğrencisiyim böyle bir vaktim yok zaten kaynak kısıtlı. Oysa ki Unity C# kullanıyor ve kaynak web üzerinden olsun kitap olsun çok. Bir ekibimde var ancak diğerleri pek yardımcı olmuyor hatta hiç yardımcı olmuyor ancak kendi çabalarımla oyuna şunları ekleyebilmiş bulunmaktayım:
-Image Effects olarak Camera Motion blur, Global Fog, Depth of field, Anti aliasing,
-Oynanış Olarak Ağaç kesmek, Envanter(Minecraft tarzı ), Crafting(Minecraft tarzı), yemek pişirme ekledim.
görüldüğü üzere grafik kısmı ne kadar zengin olsa da oynanış kısmı o kadar da zengin değil
. Eğer fikirleriniz varsa yoruma yazabilirsiniz bana fikir hocası olabilirsiniz ancak çok profesyonel şeyler söylemeyin yapamam.