Unreal Engine nasıl öğrenilir?

Nasıl ilerlediğinin önemi yok. Sadece ilerle. Küçük projeler yap. Aklına gelen bir şeyleri yapmaya çalış. Sonra tekrar yap. Sonra daha iyisini tekrar yap. Derken, UE'nin istediğin bölümlerini çözmüş olduğunu fark edeceksin. Gerçekten çalışmanın hakkını verirsen yaz sonunda basit bir oyun yapabilirsin.
Tavsiyem, UE 5.6 kur. İngilizce kullan. Tutoriallerle bir şeyler yap ve sonrasında tek başına yap ve iyileştir.
UE'nin içindeki hazır Template'ler artık bazı çok merak edilen bilgileri barındırıyor.

Nasıl bir şey yapabilirimki? 5.6 kullanıyorum zaten.

Nasıl bir şey yapabilirimki? 5.6 kullanıyorum zaten.
Bilmem? Sizin aklınıza ne gelirse deneyin. Günlük hayatta karşılaşıpta:
"Ben bunu yapabilirim" dedikleriniz. Ardından yapın. Mesela TV + kumanda, otomatik kapı, asansör, roket, silah.

Bilmem? Sizin aklınıza ne gelirse deneyin. Günlük hayatta karşılaşıpta:
"Ben bunu yapabilirim" dedikleriniz. Ardından yapın. Mesela TV + kumanda, otomatik kapı, asansör, roket, silah.

Mergenin kursunda karakter yapma kısmı var oraya bakarak yapabilirim aslında ya da zombi oyunu kısmına bakarak yapabilirim mantıklı...

Mergenin kursunda karakter yapma kısmı var oraya bakarak yapabilirim aslında ya da zombi oyunu kısmına bakarak yapabilirim mantıklı...
İlk başlarda bakarak yapın. Sonrasında tek başınıza yapmayı deneyin. Farklı yapmayı deneyin. Şurası böyle olsa daha iyi olur vb. Yani önemli olan sadece izleyip uygulamak değil, izleyip uygulamak ve uygulamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı