Unreal Engine öğrenmeye nasıl başlanır?

TahaDev

Hectopat
Merhaba. Ben Taha. Sırf UE5 kullanabilmek için PC aldım çok iyi bir sistem değil ama gene de idare eder. Unreal Engine başlamaya karar verdim. Mergenin kursunu aldım ve başladım şimdi Blueprint kısmındayım ama gene de buradanda biraz yardım almak istedim. Ne bileyim önemli bilgiler, tiyorlar, yardım falan etmek isterseniz çok teşekkür ederim. Uzun süredir başlamak istiyordum biraz da olsa yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Ben Taha. Sırf UE5 kullanabilmek için PC aldım çok iyi bir sistem değil ama gene de idare eder. Unreal Engine başlamaya karar verdim. Mergenin kursunu aldım ve başladım şimdi Blueprint kısmındayım ama gene de buradanda biraz yardım almak istedim. Ne bileyim önemli bilgiler, tiyorlar, yardım falan etmek isterseniz çok teşekkür ederim. Uzun süredir başlamak istiyordum biraz da olsa yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
BTK Akademideki UE 5.2 kursunu ve Udemy deki Leartes Studionun UE 5 kursunu almanızı öneririm. Ayrıca her şeyi öğrenmeye çalışma sana ne lazımsa ona yoğunlaş. UI UX Enviroment Art, Game Designer veya Level Designer

Az kalsın unatacaktım Animasyon veya Niagara da

BTK Akademi'deki UE 5.2 kursunu ve Udemy'deki leartes Studio'nun UE 5 kursunu almanızı öneririm. Ayrıca her şeyi öğrenmeye çalışma sana ne lazımsa ona yoğunlaş. UI ux enviroment art, game designer veya level designer.

Az kalsın unatacaktım animasyon veya niagara da.

Game developer olmak istiyorum. Kodlama alanına yönelmek istiyorum bir de Blender öğrenmek istiyorum çok eskiden kurs amıştım ona bakacağım.
Geç gördüm kusura bakmayın.

BTK Akademi'deki UE 5.2 kursunu ve Udemy'deki leartes Studio'nun UE 5 kursunu almanızı öneririm. Ayrıca her şeyi öğrenmeye çalışma sana ne lazımsa ona yoğunlaş. UI ux enviroment art, game designer veya level designer.

Az kalsın unatacaktım animasyon veya niagara da.

Dediğiniz leartes Studio'nun kursunun vide kursunu aldım zaten. Emre yıldırım e leartes Studio'nun kursu.

İngilizcem yok ama biryandanda ingilizcemide geliştirmeyi planlıyorum. Türkçe alt yazılı kurslar varsa onları da önerebilirsiniz.

Game developer olmak istiyorum. Kodlama alanına yönelmek istiyorum bir de Blender öğrenmek istiyorum çok eskiden kurs amıştım ona bakacağım.
Geç gördüm kusura bakmayın.

Dediğiniz leartes Studio'nun kursunun vide kursunu aldım zaten. Emre yıldırım e leartes Studio'nun kursu.

İngilizcem yok ama biryandanda ingilizcemide geliştirmeyi planlıyorum. Türkçe alt yazılı kurslar varsa onları da önerebilirsiniz.
Sorun yok.
O saydıklarımın hepsi game developer sayılıyor zaten:)

Level design falan farkı bir iş değilmi. Ben daha çok kod kısmında çalışmak istiyorum.
Level dizaynlamak ta bir geliştirmek. Kod kısmında çalışmak istiyorsanız daha çok UX tarafındasınız Programcısınız yani. UE 5 Bp kursları alın. Tavsiyem yeni gelen İngilizce kurs var UE 5 ile steam ortak deposuyla multiplayer oyun yapmayı gösteriyor. Udemy de steam multuplayer Unreal Engine 5 yazın çıkar.

Level dizaynlamak ta bir geliştirmek. Kod kısmında çalışmak istiyorsanız daha çok ux tarafındasınız programcısınız yani. UE 5 bp kursları alın. Tavsiyem yeni gelen İngilizce kurs var UE 5 ile Steam ortak deposuyla multiplayer oyun yapmayı gösteriyor. Udemy de Steam multuplayer Unreal Engine 5 yazın çıkar.

Türkçe alt yazı var mı? Link atabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı