Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Ocak 2024 #1 Play montage ya da play anim montage kullandığım zaman animasyonu kullanmıyor. Play animation yapınca animasyon çalışıyor ama ABP'den çıkıyor. Bunu nasıl yaparım?
Play montage ya da play anim montage kullandığım zaman animasyonu kullanmıyor. Play animation yapınca animasyon çalışıyor ama ABP'den çıkıyor. Bunu nasıl yaparım?
L lastruling Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive 17 Ocak 2024 #2 Play montage çalışmama sebebi büyük ihtimalle ABP de nodunu eklememen. Default Slot yaz ABP ye nodu ekle. Geçen sefer yazmıştım server hatası verip durdu gönderemedim.
Play montage çalışmama sebebi büyük ihtimalle ABP de nodunu eklememen. Default Slot yaz ABP ye nodu ekle. Geçen sefer yazmıştım server hatası verip durdu gönderemedim.