IRoin Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Ödev için bir Unreal Engine projesi yaptım bilgisayarım masaüstü olduğu için arkadaşımın diz üstü PC'sinden sunum yapacağım fakat dosyayı ona mail üzerinden gönderemiyorum nasıl yapabilirim?
Ödev için bir Unreal Engine projesi yaptım bilgisayarım masaüstü olduğu için arkadaşımın diz üstü PC'sinden sunum yapacağım fakat dosyayı ona mail üzerinden gönderemiyorum nasıl yapabilirim?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Google Drive'a yükle sonra mailde Drive linkini paylaş.
IRoin Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 AhmetM05 dedi: Google Drive'a yükle sonra mailde Drive linkini paylaş. Genişletmek için tıkla... Evet şu an onu deniyoruz işe yarar umarım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2024
AhmetM05 dedi: Google Drive'a yükle sonra mailde Drive linkini paylaş. Genişletmek için tıkla... Evet şu an onu deniyoruz işe yarar umarım.