Baby zombie
Centipat
Daha fazla
Selamlar, öncelikle başlıkla belirttiğim üzere Unreal Engine ve Blender gibi programlar kullanmak için masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak RTX 4070 düşünüyorum. Monitör de alacağım için bütçem 50-60k civarında. Donanımdan anlamadığım için hazır sistemlere bakıyordum. İncehesap, İtopya, Sinerji tarzı sitelerden önerebileceğiniz sistem var mı? Ek olarak monitör önerilerine de açığım.
Şöyle bir özelleştirme yaptım 63 bin tutuyor. Ama aklım i5 14400F'e kaydı bir anda modelleme ve render için daya uygun gibi fakat GPT'den R5 7600 ile karşılaştırma istediğimde R5 7600 performans olarak daha hızlı çıktı. Pek mantıklı gelmedi düşününce. Fakat ileride yükseltme yaparsam diye R5 7600 almayı düşünüyorum. Pişman eder mi sizce.
Şöyle bir özelleştirme yaptım 63 bin tutuyor. Ama aklım i5 14400F'e kaydı bir anda modelleme ve render için daya uygun gibi fakat GPT'den R5 7600 ile karşılaştırma istediğimde R5 7600 performans olarak daha hızlı çıktı. Pek mantıklı gelmedi düşününce. Fakat ileride yükseltme yaparsam diye R5 7600 almayı düşünüyorum. Pişman eder mi sizce.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: