M Mustafa253 Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba Unreal, Cryengine için C++ öğrenmek istiyorum. Python daha kolay bir dil olduğunu söyledikleri için Python, C, C++ öğrenmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Python öğrenince diğer dilleri öğrenmek kolaylaşır mı?
Merhaba Unreal, Cryengine için C++ öğrenmek istiyorum. Python daha kolay bir dil olduğunu söyledikleri için Python, C, C++ öğrenmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Python öğrenince diğer dilleri öğrenmek kolaylaşır mı?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Python ile diğer diller arasında ciddi fark var. Python çok daha kolay bir dil. Eğer oyun programlama ile uğraşacaksan C öğrenmen daha mantıklı olur.
Python ile diğer diller arasında ciddi fark var. Python çok daha kolay bir dil. Eğer oyun programlama ile uğraşacaksan C öğrenmen daha mantıklı olur.
M Mustafa253 Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 MzK48 dedi: Python ile diğer diller arasında ciddi fark var. Python çok daha kolay bir dil. Eğer oyun programlama ile uğraşacaksan C öğrenmen daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... diğer dilleri kolaylaştırır diye pythondan başlamayı düşünmüştüm.
MzK48 dedi: Python ile diğer diller arasında ciddi fark var. Python çok daha kolay bir dil. Eğer oyun programlama ile uğraşacaksan C öğrenmen daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... diğer dilleri kolaylaştırır diye pythondan başlamayı düşünmüştüm.