Sizce hangisi daha iyi? Hangisinin daha iyi grafikleri var? Hangisi daha gelişmiş ve kapsamlı? Ve neden?
Python tek çekirdek kullandığı için oyun yapmada kullanılmaz çoğunlukla. Eğer ki 2D bile olsa zorlayacak bir oyun olacaksa unity gibi oyun motorları kullanmanı tavsiye ederim.Ben Pygame ile, pain.net ile 800x600 alanla oyunlar yapıyorum zaten. İhtiyacım yok böyle uygulamalara. Ama 2d oyunlar yapmaya sevdiğim için.
3d istiyorsan Unity 3d kullan. Öğrencilere bedava.
Bu sefer Panda3d var python tarafında imkan çok bana kendin pişir kendin ye gibi geliyor. Her şeyine hakimmişsin gibi oluyor.Python tek çekirdek kullandığı için oyun yapmada kullanılmaz çoğunlukla. Eğer ki 2D bile olsa zorlayacak bir oyun olacaksa unity gibi oyun motorları kullanmanı tavsiye ederim.
Yani Unity, UE4 gibi motorların amacı direkt oyun yapmak. Çiviyi penseyle de çakabiliyorum ama çekiç varken neden pense kullanayım.Bu sefer Panda3d var python tarafında imkan çok bana kendin pişir kendin ye gibi geliyor. Her şeyine hakimmişsin gibi oluyor.
C++ biliyorsan yap. İsteyen istediğini kullanır bu arada.Yani Unity, UE4 gibi motorların amacı direkt oyun yapmak. Çiviyi penseyle de çakabiliyorum ama çekiç varken neden pense kullanayım.
Sana kalmış, kullanamazsın demedim zaten. Dediğim oyun motorları daha kullanışlı demek istedim.C++ biliyorsan yap. İsteyen istediğini kullanır bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.