Unreal Engine vs Unity

• Konuyu başlatan 309999
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.789
Ben Pygame ile, pain.net ile 800x600 alanla oyunlar yapıyorum zaten. İhtiyacım yok böyle uygulamalara. Ama 2d oyunlar yapmaya sevdiğim için.

3d istiyorsan Unity 3d kullan. Öğrencilere bedava.

Pubg fortnite outlast rocket league vb bunlar unreal engine ile yapıldı. Grafiklerini biliyorsun zaten. Granny internet cafe simulator gibi oyunlar (aklıma gelenler bunlar) unity ile yapıldı.

Ben Pygame ile, pain.net ile 800x600 alanla oyunlar yapıyorum zaten. İhtiyacım yok böyle uygulamalara. Ama 2d oyunlar yapmaya sevdiğim için.

3d istiyorsan Unity 3d kullan. Öğrencilere bedava.
Python tek çekirdek kullandığı için oyun yapmada kullanılmaz çoğunlukla. Eğer ki 2D bile olsa zorlayacak bir oyun olacaksa unity gibi oyun motorları kullanmanı tavsiye ederim.

Python tek çekirdek kullandığı için oyun yapmada kullanılmaz çoğunlukla. Eğer ki 2D bile olsa zorlayacak bir oyun olacaksa unity gibi oyun motorları kullanmanı tavsiye ederim.
Bu sefer Panda3d var python tarafında imkan çok bana kendin pişir kendin ye gibi geliyor. Her şeyine hakimmişsin gibi oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı