Ruffybug Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 18 27 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Unreal Engine'den yapılan bir oyunun paks dosyasını çıkarmaya çalışıyordum ama olmadı. Quickbms programını kullanıyordum. Sanırım programda bir sorun var. Bana paks dosyalarını çıkarabileceğim güvenli bir uygulama önerebilir misiniz? Son düzenleme: 27 Temmuz 2023
Arkadaşlar Unreal Engine'den yapılan bir oyunun paks dosyasını çıkarmaya çalışıyordum ama olmadı. Quickbms programını kullanıyordum. Sanırım programda bir sorun var. Bana paks dosyalarını çıkarabileceğim güvenli bir uygulama önerebilir misiniz?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.562 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Paks dosyasından kastınız bu tarz dosyalar ise şu konuya bakabilirsiniz. UE4 ile yapılmış bir oyunun PAK dosyaları nasıl açılır? Selamlar, Unreal Engine 4 ile yapılmış bir uygulamanın PAK dosyalarını UE4 ile açabilir miyim? www.technopat.net
Paks dosyasından kastınız bu tarz dosyalar ise şu konuya bakabilirsiniz. UE4 ile yapılmış bir oyunun PAK dosyaları nasıl açılır? Selamlar, Unreal Engine 4 ile yapılmış bir uygulamanın PAK dosyalarını UE4 ile açabilir miyim? www.technopat.net