2D oyun yapmak istiyorum. Amacım şu anlık sadece yazılım öğrenip arakdaşlarım arasında eğlenmek. Sizce hangisi daha iyi? Ücretsiz versiyonlarını kullanırsam arkadaşlarım oynayabilir mi?
Hocam gerçekten hiçbir bilgiye sahip olmadığım için soruyorum.
C# öğrenmeyip direk internetteki oyun nasıl yapılır videolarından baksam olmaz mı ne gibi bir farklılıkları olur?
Bir de Unity'den yaptığım oyunu ben arkadaşlarıma atabiliyor muyum?
Hocam gerçekten hiçbir bilgiye sahip olmadığım için soruyorum.
C# öğrenmeyip direk internetteki oyun nasıl yapılır videolarından baksam olmaz mı ne gibi bir farklılıkları olur?
Bir de Unity'den yaptığım oyunu ben arkadaşlarıma atabiliyor muyum?
İstediğiniz oyunu tam anlamıyla yapan bir kanal bulursanız yaparsınız ama bulmak çok zor olacaktır. Bir arayın olmazsa mecbur öğrenecekseniz. Unity'den oyunu yaptıktan sonra onu setup dosyasına çevirip arkadaşlarınıza atabilirsiniz.
İstediğiniz oyunu tam anlamıyla yapan bir kanal bulursanız yaparsınız ama bulmak çok zor olacaktır. Bir arayın olmazsa mecbur öğrenecekseniz. Unity'den oyunu yaptıktan sonra onu setup dosyasına çevirip arkadaşlarınıza atabilirsiniz.
Şimdilik diyorumki böyle ufak ufak bakayım belki kim bilir gerçekten bir oyun yapmak isterim o zaman kurs almam lazım olsa kimi önerirsin reis ?
Teşekkür ederim bu arada kusura bakma çok yordum seni
Şimdilik diyorum ki böyle ufak ufak bakayım belki kim bilir gerçekten bir oyun yapmak isterim o zaman kurs almam lazım olsa kimi önerirsin reis?
Teşekkür ederim bu arada kusura bakma çok yordum seni
Kurs için kişi öneremem bilmiyorum çünkü ama site önerebilirim Udemy üzerinde güzel kurslar var mesela. Ben başlangıç için bu iki kanaldan öğrendim başlangıç için gayet yeterli. İleri düzeye gitmek istiyorsanız kursu o zaman alırsınız.
Kurs için kişi öneremem bilmiyorum çünkü ama site önerebilirim Udemy üzerinde güzel kurslar var mesela. Ben başlangıç için bu iki kanaldan öğrendim başlangıç için gayet yeterli. İleri düzeye gitmek istiyorsanız kursu o zaman alırsınız.
Şimdilik diyorum ki böyle ufak ufak bakayım belki kim bilir gerçekten bir oyun yapmak isterim o zaman kurs almam lazım olsa kimi önerirsin reis?
Teşekkür ederim bu arada kusura bakma çok yordum seni.
YouTube'ta birçok İngilizce video var Unity için. Ne yapmak istediğinize dair veya neyin ne işe yaradığına dair birçok kaynak var. Yani kurs satın almaya gerek yok bence.