Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #1 Eskiden Görev Yöneticisi'ni açtığımda bunu görmemiştim hiç. Virüs olabilir mi? Dosya konumunu aç dediğimde burası açılıyor. Dosya Ekleri 2.PNG 51,7 KB · Görüntüleme: 52 Ekran Alıntısı.PNG 68,2 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022
Eskiden Görev Yöneticisi'ni açtığımda bunu görmemiştim hiç. Virüs olabilir mi? Dosya konumunu aç dediğimde burası açılıyor.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Mart 2022 #2 Hayır, değil. Açılımı Universal Sink to Receive Callbacks from Applications olan bir Windows uygulaması. Görev yöneticisinde gözüktüğü hali de normal.
Hayır, değil. Açılımı Universal Sink to Receive Callbacks from Applications olan bir Windows uygulaması. Görev yöneticisinde gözüktüğü hali de normal.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #3 partylikeits1941 dedi: Hayır, değil. Açılımı universal sink to receive callbacks from applications olan bir Windows uygulaması. Görev yöneticisinde gözüktüğü hali de normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler PC de oyunlarda 0.1 saniyeline takılmalar oluyorda vürismi var acaba bilmiyorum.
partylikeits1941 dedi: Hayır, değil. Açılımı universal sink to receive callbacks from applications olan bir Windows uygulaması. Görev yöneticisinde gözüktüğü hali de normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler PC de oyunlarda 0.1 saniyeline takılmalar oluyorda vürismi var acaba bilmiyorum.