Çözüldü "Unsubscribe (random harfler)" maili nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

overkill78

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail'imi kontrol ederken Benim göndermiş olduğum maiilerde böyle bir mail buldum. Mailime giriş yapan cihazlarda tanımadık bir cihaz yok. Başka birinin mailime girme ihtimali yok. Telefonumda ve bilgisayarımda Kaspersky kurulu ve düzenli olarak tarama yapıyorum, virüs vs. de yok cihazlarımda. Nedir bu mail?

Dosya Ekleri

• 1735424786150.png
    36 KB · Görüntüleme: 51
Çözüm
Silseniz bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Unsubscribe maili. Eğer bir siteden mail bildirimi alıyorsanız kapatmak için bir yere tıkladıysanız olmuştur, ciddi bir şeye benzemiyor.
Silseniz bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Unsubscribe maili. Eğer bir siteden mail bildirimi alıyorsanız kapatmak için bir yere tıkladıysanız olmuştur, ciddi bir şeye benzemiyor.

Kendim göndermiş olarak gözüktüğüm için birinin mailime eriştiğini düşünmüştüm, teşekkürler yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…