Me11iflu0us Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Arkadaşlarımla oynamak için Unturned sunucusu açmıştık. 3 kişiydik ben ve bir arkadaşım girebildik ama 3. arkadaşım serverlere bağlanma kısmından LAN kısmına giriyor ve benim sunucumu bulamayıp bu yazı gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri unknown-2.png 1,2 MB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022
Arkadaşlarımla oynamak için Unturned sunucusu açmıştık. 3 kişiydik ben ve bir arkadaşım girebildik ama 3. arkadaşım serverlere bağlanma kısmından LAN kısmına giriyor ve benim sunucumu bulamayıp bu yazı gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim.
ulasmulas Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 150 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #2 Giremeyen arkadaş başlat menüsünden komut istemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutu çalıştırsın: netsh winsock reset Komut çalıştıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyuna girmeyi denesin. Artı 0 Eksi
Giremeyen arkadaş başlat menüsünden komut istemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutu çalıştırsın: netsh winsock reset Komut çalıştıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyuna girmeyi denesin.
KS KS Me11iflu0us Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 Bugün deneyeceğim olursa size söylerim. Artı 0 Eksi
ulasmulas Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 150 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #4 Me11iflu0us dedi: Bugün deneyeceğim olursa size söylerim. Genişletmek için tıkla... Deneyebildin mi? Artı 0 Eksi
ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 ulasmulas dedi: Deneyebildin mi? Genişletmek için tıkla... Reis hala burada mısın bilmiyorum aynı hatayı alıyorum olmadı. Artı 0 Eksi
ulasmulas dedi: Deneyebildin mi? Genişletmek için tıkla... Reis hala burada mısın bilmiyorum aynı hatayı alıyorum olmadı.