Until Dawn oynanır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Tabii ki oynanır ama sorum şu. Oyun DS5'imi görmüyor. Ben de bu oyunu klavyeyle oynamak istemiyorum. Sizde klavyeyle oynanır mı? Veya kolu bağlamanın bir çözümü var mı?

Ben PC versiyonunu Xbox kontrolcü ile oynamıştım. Klavye-mouse ile çok fark yok. Nedeni ise Xbox kontrolcüde jiroskop özelliği yok. Dualsense'de var ve aktif kullanılabiliyor diye biliyorum. Kullanım alanı dar olsa da titreşim ve jiroskop ile oynamak daha zevkli. İmkanınız varsa Dualsense ile oynamak daha iyi olur bence.

Bu arada konsolunuz varsa orijinalini oynayın. PC versiyonu bayağı vasat.

Ben PC versiyonunu Xbox kontrolcü ile oynamıştım. Klavye-mouse ile çok fark yok. Nedeni ise Xbox kontrolcüde jiroskop özelliği yok. DualSense'de var ve aktif kullanılabiliyor diye biliyorum. Kullanım alanı dar olsa da titreşim ve jiroskop ile oynamak daha zevkli. İmkanınız varsa DualSense ile oynamak daha iyi olur bence.

Bu arada konsolunuz varsa orijinalini oynayın. PC versiyonu bayağı vasat.

Jiroskop nedir hocam? Konsolum var fakat oyun PS üzerinde bayağı bir pahalı.

Klavye mouse'le de oynanır ama tam zevki alamayabilirsin

Jiroskop nedir hocam? Konsolum var fakat oyun PS üzerinde bayağı bir pahalı.
Hareket algılama özelliği. Oyun içinde bazı kısımlarda nefesinizi tutmanızı istiyor. Bunun için de kontrolcüyü hareket ettirmemeye çalışıyorsunuz. Kullanım alanı oldukça az fakat oyun içindeki nadir oynanış farklılıklarından.

Oyunun ilk versiyonu satılıyor mu bilmiyorum ama bulabilirseniz onu oynayın. Yeni sürümü kötü ve daha pahalı.

@Godlixy şimdi baktım mağazada 2015 versiyonu satılıyor. Ayrıca PS Plus Extra dahilinde de erişebiliyorsunuz sanırım. Normalde bir oyunun orijinal versiyonunun remake versiyonundan daha iyi olmaması lazım ama nasıl başarmışlarsa atmosferini, ruhunu yok etmişler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı