İkisi de seçim mekaniği açısından oldukça başarılı oyunlar. Detroit: Become Human kötü bir oyun değil, hatta gayet başarılı. Until Dawn da aynı şekilde kaliteli bir oyun. İkisini de bitirdim ve ikisi de gerçekten güzel deneyimler sundu.
Detroit tarzı robotlar aman gelecek yok teknoloji. Detroit oynarken çok eğlendim ve kesinlikle genel olarak bakarsan daha çok üzerinde uğraşılmış ve daha iyi bir oyun ama ben Until Dawn ile daha çok eğlendim. İkisini de oynarken hikayelerini hatırlıyodum bir miktar ama Until Dawn beni daha çok sardı. Teknoloji yerine doğa üstü olaylar + korku teması daha çok hoşuma gidiyor. Bana Objektif ol dersen Detroit derim ama Hangisi daha çok hoşuna gitti dersen Until Dawn derim.
Until Dawn, seçim anlamında bir Telltale rezilliğine sahip değil belki ama ne yaparsan yap sonucun yine aynı noktaya çıktığı bir oyun. Detroit Become Human ise ana karakterine kadar, seçimlerinde her şeyi degistirebildigin bir oyun. Şu iki oyun arasında seçim yapmakta zorlanan biri, her iki oyunu da yeteri kadar oynamamış ya da izlememiştir.
İkisi de seçim mekaniği açısından oldukça başarılı oyunlar. Detroit: Become Human kötü bir oyun değil, hatta gayet başarılı. Until Dawn da aynı şekilde kaliteli bir oyun. İkisini de bitirdim ve ikisi de gerçekten güzel deneyimler sundu.