kuzeydg Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Oyun bu ekranda kalıyor, karlar gitmeye devam ediyor. Oyun donmuyor yükleniyor diyor bekliyorum ama açılmıyor bir türlü oyun orijinal bu arada sistem gereksinimleri de bilgisayarım karşılıyor. Sorun nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Oyun bu ekranda kalıyor, karlar gitmeye devam ediyor. Oyun donmuyor yükleniyor diyor bekliyorum ama açılmıyor bir türlü oyun orijinal bu arada sistem gereksinimleri de bilgisayarım karşılıyor. Sorun nedir sizce?
Çözüm kuzeydg 15 Nisan 2025 mertcan070 dedi: Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitireli aylar oldu galiba ama oyunu kapattım sinirden öteki gün açtıgımda açıldı dostum bende.
mertcan070 dedi: Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitireli aylar oldu galiba ama oyunu kapattım sinirden öteki gün açtıgımda açıldı dostum bende.
M mertcan070 Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi?
KS KS kuzeydg Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 mertcan070 dedi: Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitireli aylar oldu galiba ama oyunu kapattım sinirden öteki gün açtıgımda açıldı dostum bende. Artı 0 Eksi Çözüm
mertcan070 dedi: Hocam aynı şey şu an bana oluyor 3 4 defa yeniden başlattım oyunu ama nafile sen bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitireli aylar oldu galiba ama oyunu kapattım sinirden öteki gün açtıgımda açıldı dostum bende.