ayazzilla Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Until then gibi gundemde olan bir oyunun yamasını bulamadım. Eğer ben bu mesajı attıgımda biri yama yapmıssa atabılır mısınız?
Until then gibi gundemde olan bir oyunun yamasını bulamadım. Eğer ben bu mesajı attıgımda biri yama yapmıssa atabılır mısınız?
MuhteremBirBeyefendi Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Radeon RX 6600 Dual 8G 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Addlink 512GB S68 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (AD512GBS68M2P) GeIL 16GB(2x8) Evo Spear 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB416GB3200C16BDC) Asus Prime B550M-A/CSM 4800mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci(MPK) Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Türkiye'de pek bilinmeyen bir oyun until then, oyunu tanıtmak lazım gibi Türkçe yama yapılması için inanılmaz bir durum tanınmaması Türkiye'de.
Türkiye'de pek bilinmeyen bir oyun until then, oyunu tanıtmak lazım gibi Türkçe yama yapılması için inanılmaz bir durum tanınmaması Türkiye'de.
ayazzilla Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 MuhteremBirBeyefendi dedi: Türkiye'de pek bilinmeyen bir oyun until then, oyunu tanıtmak lazım gibi Türkçe yama yapılması için inanılmaz bir durum tanınmaması Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de artık Valorant LoL atmaktan bu tarz guzel oyunları kesfetmemeye basladılar cok kotu bir durum cidden
MuhteremBirBeyefendi dedi: Türkiye'de pek bilinmeyen bir oyun until then, oyunu tanıtmak lazım gibi Türkçe yama yapılması için inanılmaz bir durum tanınmaması Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de artık Valorant LoL atmaktan bu tarz guzel oyunları kesfetmemeye basladılar cok kotu bir durum cidden
Alkurt Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RADEON RX 7700XT İntel i5-12100F Asus Prime H610M-A Lexar 2x8gb Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 ayazzilla dedi: Türkiye'de artık Valorant LoL atmaktan bu tarz guzel oyunları kesfetmemeye basladılar cok kotu bir durum cidden Genişletmek için tıkla... Doğru cidden. Bir de böyle oyunları oynadığımızı görünce triplere giriyorlar sdfjsdjf. Oyun zevkine falan sövüyorlar.
ayazzilla dedi: Türkiye'de artık Valorant LoL atmaktan bu tarz guzel oyunları kesfetmemeye basladılar cok kotu bir durum cidden Genişletmek için tıkla... Doğru cidden. Bir de böyle oyunları oynadığımızı görünce triplere giriyorlar sdfjsdjf. Oyun zevkine falan sövüyorlar.
ayazzilla Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #5 Alkurt dedi: Doğru cidden. Bir de böyle oyunları oynadığımızı görünce triplere giriyorlar sdfjsdjf. Oyun zevkine falan sövüyorlar. Genişletmek için tıkla... valo falan atan bı adamın fikrini cok da umursamıcan
Alkurt dedi: Doğru cidden. Bir de böyle oyunları oynadığımızı görünce triplere giriyorlar sdfjsdjf. Oyun zevkine falan sövüyorlar. Genişletmek için tıkla... valo falan atan bı adamın fikrini cok da umursamıcan